AEGEE-Amsterdam

650 leden
45
1986
Brasil Bar
geen ontgroening
InternationaalReizenVrijblijvendBorrelen
Logo/Wapen van AEGEEFoto 0 van AEGEEFoto 1 van AEGEEFoto 2 van AEGEEFoto 3 van AEGEEFoto 4 van AEGEE

AEGEE-Amsterdam is een gezellige studentenvereniging met zo’n 650 leden. We hebben geen ontgroening en alle activiteiten zijn vrijblijvend van karakter: je bepaalt dus zelf hoe actief je wordt binnen onze vereniging. AEGEE-Amsterdam heeft twee kanten; we zijn een gezelligheidsvereniging én een reisvereniging verbonden met Europa. Omdat we actief zijn in zowel Amsterdam als in Europa wordt er het hele studiejaar lang een flinke dosis activiteiten georganiseerd binnen de Nederlandse grenzen, maar ook daarbuiten. Lid worden bij AEGEE-Amsterdam betekent dan ook een enorme verbreding van jouw studententijd!

We bieden je onder andere gezellige wekelijkse borrels, avontuurlijke liftwedstrijden, verschillende (thema) feesten, een relaxt zeilweekend, een luxueus gala, een heerlijke wintersportreis en natuurlijk de niet te vergeten beruchte Kinky-party. Lokaal kun je deelnemen aan heel veel verschillende commissies. Ook kun je samen met een vriendengroep genootschappen vormen en je eigen activiteiten binnen AEGEE-Amsterdam organiseren.

Maar er is meer. AEGEE- Amsterdam is deel van het Europese AEGEE-netwerk, en dus erg interessant voor mensen die tijdens hun studententijd af en toe verder willen kijken dan Amsterdam. 13.000 Leden die studeren in ruim 200 universiteitssteden in meer dan 40 landen vormen samen AEGEE-Europe. Voor AEGEE-ers is een bezoekje aan Lissabon, Berlijn, Istanbul of Wroclaw dus heel gewoon. Daarnaast zijn er ook veel Europese evenementen; zo kun je meedoen aan 70 verschillende Summer Universities in heel Europa. Een Summer University bezoeken betekent twee weken op reis zijn met een groep van ongeveer 25 Europese studenten voor minder dan €250.

Mocht je interesse hebben bezoek de site voor meer informatie of kom langs op de borrel elke dinsdag van 21:00-03:00 in de Brasil Bar!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

SkollUnitasA.S.Z.V.OrionisOkeanosSIBDERMChip&ChargeASC/AVSVParticolarteNoNoMesIchthusC.S.F.R.CycladesL.A.N.X.NSABonaparteSSRANereusG.S.V.A.SKITSASCRUMAEGEEASVAA.S.V.GayLiber

Skoll