A.S.D.V. Bonaparte

150 leden
45
1998
het Gespuis
geen ontgroening
DebatKleinschaligStudieondersteuningBorrelenCultuur
Logo/Wapen van BonaparteFoto 0 van BonaparteFoto 1 van BonaparteFoto 2 van BonaparteFoto 3 van Bonaparte

Bij Bonaparte combineren we de gezelligheid van het studentenleven met wat extra intellectualiteit. Of je nou van diepe gesprekken over werkelijk waar elk denkbaar onderwerp houdt of toch liever gewoon een borrel en wat droge humor verkiest, bij Bonaparte kan je terecht. De keuze is volledig aan jou. We kennen geen ontgroening, opkomstplicht, jaarclubs of disputen, dus je kan doen waar je zin in hebt. Wel zijn er commissies waarin je actief mee kan helpen om Bonaparte nog leuker te maken. Alle nieuwe leden kunnen gratis deelnemen aan een handige introductiecursus. Daarin zullen de kunst van het overtuigen en de regels van het debatteren je vlot worden bijgebracht. Na deze cursus kun je direct meedoen met de debatten bij Bonaparte en aan (inter)nationale toernooien. En dit is niet alleen leuk om te doen, maar de vaardigheden die je hierbij ontwikkelt – analyseren, structureren, presenteren – komen ongetwijfeld ook tijdens je studie en je toekomstige loopbaan van pas.

Er worden door het jaar heen veel activiteiten georganiseerd, zoals feesten, etentjes, filmavonden, een gala en verschillende debattoernooien. Ook organiseren wij elke dinsdagavond een interne cursus voor onze leden waarbij uitgebreid wordt ingegaan op specifieke onderdelen van de debatsport. Bij Bonaparte krijg je dus zowel de kans om de geest te scherpen als te genieten van het studentenleven!

Dus lijkt het je leuk om te debatteren en om ambitieuze en geïnteresseerde mensen te ontmoeten, die ook van het studentenleven houden? Kom dan langs!

 

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

UnitasASCRUMLiberSKITSASC/AVSVSkollOkeanosBonaparteAEGEEG.S.V.A.DERMCycladesA.S.Z.V.OrionisChip&ChargeNoNoMesASVASIBL.A.N.X.ParticolarteC.S.F.R.NereusNSAIchthusSSRAA.S.V.Gay

Unitas