C.S.F.R. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

60 leden
108
1958
Verschillend
ontgroening
Inhoudelijke activiteitenKleinschaligReligieusTraditioneelBorrelen
Logo/Wapen van C.S.F.R.Foto 0 van C.S.F.R.Foto 1 van C.S.F.R.Foto 2 van C.S.F.R.Foto 3 van C.S.F.R.Foto 4 van C.S.F.R.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E., het hoofdstedelijk dispuut van C.S.F.R. is in 1958 opgericht. Wij zijn een Christelijke studentenvereniging op gereformeerde grondslag (C.S.F.R.). Op dit moment bestaan we uit zo'n zeventig leden. Elke woensdagavond komen we bij elkaar voor afwisselend Bijbelstudie, een lezing over het halfjaarthema, een studiekring of een huishoudelijke vergadering geleid door onze senatus. We onderscheiden ons van andere Christelijke studentenverenigingen in Amsterdam doordat we naast Bijbel en borrel ook een echt studiekarakter hebben door vaste studiekringen met onderwerpen als Filosofie, Apologetiek en Ds Aalders en de acht thema-lezingen. Ook zijn we niet alleen bij een landelijke vereniging aangesloten maar worden leden ook landelijk geïnstaleerd en hebben we samen met het landelijke C.S.F.R. conferenties.

Heeft u interesse in onze vereniging? U kunt het hele jaar door langskomen en (aspirant)lid worden. Het leukst is om de introductieweek – eind augustus – mee te lopen. Wij hebben geen zware ontgroening, de introductieweek is echt bedoeld om Amsterdam, ons dispuut en uw mede aanstaande aspirantleden te leren kennen. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

ParticolarteChip&ChargeASVASIBCycladesIchthusLiberA.S.Z.V.OrionisSkollL.A.N.X.SSRASKITSG.S.V.A.C.S.F.R.ASCRUMNereusNSANoNoMesUnitasA.S.V.GayDERMBonaparteAEGEEASC/AVSVOkeanos

Particolarte