Navigators Studentenvereniging Amsterdam

237 leden
110
1990
Pylades
ontgroening
DisputenInhoudelijke activiteitenReligieusBorrelenTraditioneel
Logo/Wapen van NSAFoto 0 van NSAFoto 1 van NSAFoto 2 van NSAFoto 3 van NSA

Navigators Studentenvereniging Amsterdam (NSA) is de grootste christelijke studentenvereniging van Amsterdam met meer dan 230 actieve leden. Bij NSA integreren we ons christen zijn met een actieve en mooie studententijd. Het motto 'Christus kennen en bekendmaken' komt door allerlei activiteiten tot uiting en geeft ruimte om in je studententijd te groeien in het volgen van Jezus. Onze leden hebben verschillende christelijke achtergronden en dat maakt de vereniging tot een diverse maar hechte groep.

De vereniging is opgedeeld in 10 disputen die allemaal een eigen karakter hebben. Binnen de disputen wordt er tweewekelijks gegeten, met elkaar gesproken over een onderwerp en bijbelstudie gedaan. Daarnaast ondernemen disputen naast de woensdagavonden vaak ook allerlei activiteiten en gaan ze weekendjes weg. Naast het intensieve contact binnen de verschillende disputen, komt de vereniging tweewekelijks bij elkaar voor gemeenschappelijke activiteiten zoals lezingen, praisediensten, algemene ledenvergaderingen, een bandjesavond etc. Elke week is er na de verenigings- of dispuutsactiviteit een borrel. Buiten de woensdagavonden om zijn er ook nog allerlei activiteiten door het jaar heen zoals weekendjes weg, gala's, feesten en sportactiviteiten.

Kortom, genoeg activiteiten en mogelijkheden om te genieten en te groeien tijdens je studententijd

NSA: Geloof in je studententijd!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

NereusOkeanosUnitasNSAIchthusASVASKITSParticolarteAEGEECycladesLiberA.S.Z.V.OrionisC.S.F.R.BonaparteSSRAL.A.N.X.ASCRUMSkollASC/AVSVA.S.V.GayDERMSIBChip&ChargeNoNoMesG.S.V.A.

Nereus