NoNoMes

300 leden
120
1988
De Heilige Zeug
ontgroening
BorrelenDisputenSociëteitTraditioneelOntgroening
Logo/Wapen van NoNoMesFoto 0 van NoNoMesFoto 1 van NoNoMesFoto 2 van NoNoMesFoto 3 van NoNoMesFoto 4 van NoNoMes

“Je studententijd is de mooiste tijd van je leven!” wordt vaak gezegd, maar hoe haal je hier nou écht alles uit? Ga je bij een studentenvereniging, dan scheur je in een rally naar Praag, ga je naar chique diners en gala’s en beleef je onvergetelijke weekenden met je dispuut.

NoNoMes (voluit Nomen Non Magnum Est) is een jonge en bruisende studentenvereniging met een eigen sociëteit in hartje Amsterdam. Met ruim 300 leden behoren wij tot één van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam en hebben dus een groot scala aan activiteiten en commissies. NoNoMes bestaat uit negen disputen, waarvan vijf dames en vier heren. Samen met je dispuut borrel je niet alleen, maar eet, studeer of woon je misschien wel zelfs samen.

Naast gezelligheid hoort bij een lidmaatschap bij NoNoMes ook aandacht voor je studie en carrière. Zo worden er netwerkborrels georganiseerd en is het stukken leuker (en effectiever!) om gezamenlijk te studeren. Ook biedt lidmaatschap de uitgelezen kans om van alles naast je studie te doen, van commissiewerk tot een bestuursjaar, wat juist in deze tijd het verschil maakt.

Ben jij op zoek naar de studententijd van je leven? Word dan lid bij NoNoMes. Hoewel de dinsdagavond dé avond is van NoNoMes, zijn de deuren van onze sociëteit op veel andere dagen natuurlijk ook open.

Hockeytoernooien, vakanties, weekendjes en diners, bij NoNoMes kan het allemaal!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

IchthusAEGEESIBA.S.V.GayBonaparteUnitasASC/AVSVSKITSParticolarteSkollLiberASCRUMA.S.Z.V.OrionisSSRAL.A.N.X.G.S.V.A.NoNoMesChip&ChargeNereusASVANSACycladesC.S.F.R.OkeanosDERM

Ichthus