R.S.V.U Okeanos

450 leden
99
1957
Okeanos
ontgroening
BorrelenSportKleinschaligVrijblijvend
Logo/Wapen van OkeanosFoto 0 van OkeanosFoto 1 van OkeanosFoto 2 van OkeanosFoto 3 van OkeanosFoto 4 van OkeanosFoto 5 van Okeanos

R.S.V.U. Okeanos werd in 1957 opgericht door leden van het toenmalige VU-corps, en is sindsdien uitgegroeid tot de leukste studentenroeivereniging van Amsterdam. Bij Okeanos vind je namelijk de ideale mix voor elk studentenleven: sport en gezelligheid. Van onze toppers tot zij die één keer per week roeien en vooral borrelen; iedereen kan bij ons terecht op zijn eigen niveau.

Okeanos is een vereniging met veel tradities; een ontgroeningsperiode hebben we echter niet. Wel is er een introductieperiode van 6 weken waarin de basis van het roeien je wordt bijgebracht. Je roeit twee keer per week en ook leer je de vereniging goed kennen. Er is elke donderdag een feest, georganiseerd door de verschillende commissies en disputen. En ook vindt er een introductieweekend plaats, dat ieder jaar weer een groot succes is. Na de introductieperiode kun je besluiten of je een echte Okeanied wilt worden.

Naast het roeien gebeurt er van alles binnen de vereniging. Okeanos is gelegen aan de meest prestigieuze roeibaan van Nederland: de Bosbaan. Er wordt hier iedere week gegeten, geborreld en gefeest. Daarnaast worden veel andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals een wintersport, bierproefavonden, gala’s en nog veel meer. Daarnaast biedt de vereniging ook mogelijkheden om je op sociaal gebied te ontwikkelen. Zo vorm je na de introductieperiode een jaarclub met andere eerstejaars en zijn er verschillende commissies waarbij je je kunt aansluiten. Tevens is onze vereniging meerdere dames- en herendisputen rijk. Omdat Okeanos ongeveer 400 leden heeft leer je iedereen kennen en vind je snel je plek binnen de vereniging.

Zien we je binnenkort aan de Bosbaan? Voor meer informatie kun je terecht op www.okeanos.nl.

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

SIBSKITSNSALiberSkollNoNoMesDERMParticolarteUnitasNereusSSRAAEGEEC.S.F.R.CycladesChip&ChargeASVAL.A.N.X.ASCRUMA.S.Z.V.OrionisA.S.V.GayASC/AVSVOkeanosBonaparteG.S.V.A.Ichthus

SIB