SIB Amsterdam

180 leden
50
1947
Café Havelaar
geen ontgroening
Inhoudelijke activiteitenInternationaalKleinschaligReizenVrijblijvendBorrelenCultuur
Logo/Wapen van SIBFoto 0 van SIBFoto 1 van SIBFoto 2 van SIBFoto 3 van SIBFoto 4 van SIB

Geinteresseerd in Internationale Betrekkingen? Kom dan eens langs bij SIB Amsterdam, ongeacht wat je studeert! De Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen houdt zich bezig met wereldpolitiek en alles wat daarmee samenhangt. Naast de feestjes en borrels die je van een gewone studentenvereniging mag verwachten bieden wij ook excursies aan naar ambassades,consulaten, NGO’s, congressen, lezingen, trainingen, workshops en prachtige reizen.

We verplichten je tot niets, maar voor leden die zich zelf meer willen ontwikkelen hebben wij diverse mogelijkheden. Zo kun je plaats nemen in één van de genootschappen en commissies die onze vereniging rijk is. Kortom voor elk wat wils!

Nieuwsgierig? Kom dan eens langs bij één van onze activiteiten. Tevens zijn wij elke woensdag te vinden in Café Havelaar vanaf 21.30h. Tot snel!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

AEGEELiberG.S.V.A.UnitasNSAASCRUMNoNoMesL.A.N.X.A.S.V.GaySIBSSRAIchthusSkollBonaparteChip&ChargeCycladesSKITSParticolarteDERMA.S.Z.V.OrionisC.S.F.R.ASC/AVSVASVAOkeanosNereus

AEGEE