SSRA

400 leden
120
1889
Pylades
ontgroening
BorrelenDisputenSociëteitTraditioneelOntgroening
Logo/Wapen van SSRAFoto 0 van SSRAFoto 1 van SSRAFoto 2 van SSRAFoto 3 van SSRAFoto 4 van SSRA

Je staat op het punt te beginnen aan de mooiste tijd van je leven: je studententijd. Het studeren zelf is natuurlijk belangrijk, maar het studentenleven biedt meer. Door lid te worden bij een studentenvereniging grijp je de kans alles uit je studententijd te halen wat erin zit. Het lidmaatschap bij SSRA kent vele voordelen: het biedt je de kans zowel leuke als nuttige ervaringen op te doen in verscheidene besturen of commissies, het vergroot in één klap je sociale netwerk én zorgt natuurlijk voor de broodnodige ontspanning tijdens de vele borrels en feesten. Daarnaast worden er gedurende het jaar uiteenlopende activiteiten georganiseerd, van een bierestafette tot een literaire quiz.

Studentenvereniging SSRA, opgericht in 1889, is met ruim 400 leden één van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam. Onze vereniging is gehuisvest in sociëteit ‘Pylades’, een uniek grachtenpand in het centrum van de stad (naast de ‘Melkweg’). Het is de thuisbasis voor de 13 disputen, zowel gemengde als ongemengde, die SSRA rijk is. Na het doorlopen van de kenningsmakingstijd kom je terecht bij het dispuut waar jij het beste bij past!

Ben je al enthousiast? Kijk dan op www.lidwordenbijssra.nl om te zien wat SSRA je nog meer te bieden heeft, of kom eens langs op sociëteit Pylades!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

AEGEEParticolarteOkeanosSIBChip&ChargeSkollDERML.A.N.X.SKITSNSASSRAUnitasASCRUMC.S.F.R.G.S.V.A.CycladesNereusIchthusA.S.V.GayBonaparteASC/AVSVASVAA.S.Z.V.OrionisLiberNoNoMes

AEGEE