A.A.S.R. Skøll

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

1000

1966

0 / 5

€148,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit A.A.S.R. Skøll

Dinsdag, donderdag

bestuur@skoll.nl

www.skoll.nl

Woorden van de vereniging

Skøll is met 1000 leden de grootste studentenroeivereniging van Amsterdam. Skøll is gelokaliseerd in een eigen sociëteit en botenhuis aan de Amstel. Het roeien staat absoluut op Skøll centraal, maar ook naast het roeien zijn er allerlei manieren om je plekje te vinden op Skøll. We zijn een open, toegankelijke vereniging waar iedereen welkom is en waar veel mogelijkheden zijn om te sporten, jezelf te ontwikkelen en vrienden te maken!

Lid worden bij Skøll kan tijdens de Herfst Roei Introductie Tijd (Herfst RIT) vanaf september, of tijdens de Lente Roei Introductie Tijd (Lente RIT) vanaf april. Vanaf 1 augustus, of vanaf 1 maart, kun je je online inschrijven voor de introductieperiode.

De introductieperiode duurt acht weken, hiervoor betaal je 37 euro. Gedurende deze introductieperiode zul je twee of meer keer per week, afhankelijk van je eigen voorkeur, leren roeien met je RIT-bootje. De trainingen vinden plaats doordeweeks tussen 17:00 en 22:00 uur. Bij het indelen van trainingen wordt, indien mogelijk, rekening gehouden met je voorkeuren voor trainingstijden. De RIT wordt afgesloten met een onderlinge wedstrijd en een groots eindfeest.

Naast hard roeien zul je op Skøll ook acht weken lang meedoen aan allerlei activiteiten en borrels, georganiseerd door de RIT-commissie. Tijdens deze activiteiten heb je de mogelijkheid je jaargenoten te leren kennen en met ze te feesten.