A.S.S.W.S.V. SKITS

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

250

1972

Geen

€65,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Jaap Edenbaan

-

bestuur@skits.nl

www.skits.nl

Woorden van de vereniging

SKITS is dé Amsterdamse Studenten Schaats-, Wieler- en Skeelervereniging, in 2003 ontstaan uit een fusie van de schaatsverenigingen van VU en UvA. Bij SKITS staat sportiviteit en gezelligheid centraal. Onze 250 leden schaatsen, wielrennen en skeeleren op alle niveaus: van beginner tot aan landelijke top, iedereen is dus welkom!

In de winter gaan de SKITS’ers de ijsbaan op en in de zomer wordt er gefietst en geskeelerd. Daarnaast organiseert SKITS het hele jaar door allerlei activiteiten, zoals wedstrijden, schaats- en wielerweekenden, een zomer- en winterreis, een liftweekend en gezellige borrels en feesten. Ook vindt er iedere week de zogeheten Social plaats, hét moment waarop SKITS’ers elkaar tegenkomen: samen eten, trainen en borrelen.
Voor €65-, per jaar ben je al lid van SKITS. Voor dit bedrag kun je als SKITS’er deelnemen aan alle activiteiten die SKITS organiseert en meedoen aan alle trainingen, zowel de trainingen van SKITS als van het USC en sportcentrum VU.

Naast deze sportieve en gezellige activiteiten is het ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen bij onze vereniging door bijvoorbeeld in één van de vele commissies te gaan die SKITS heeft of als trainer/coach/begeleider aan de slag te gaan bij een van de wedstrijdteams.