A.S.T.V. Chip & Charge

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

350

1998

Geen

€175,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Woorden van de vereniging

Chip & Charge is dé Amsterdamse Studenten Tennis Vereniging voor alle (ex-) studenten die gezelligheid en sport willen combineren. Het is de perfecte vereniging voor tennissers en niet-tennissers van alle speelsterktes, van beginner tot gevorderde.

Als vereniging bieden we veel meer dan alleen een individueel tennis lidmaatschap bij het Universitair Sport Centrum (USC). Bij Chip & Charge is ook plaats voor personen die minder van tennis houden. Daarom organiseren wij door het jaar heen vele activiteiten die niets met tennis te maken hebben, waaronder: een wintersport reis met ongeveer 100 leden, Liftwedstrijd, Weekendjes weg, meerdere losse activiteiten/feesten door het jaar heen én onze wekelijkse borrel op woensdagavond.

Daarnaast organiseren wij uiteraard ook tennis-gerelateerde activiteiten zoals: deelname aan de Voorjaarscompetitie én WinterBuitenCompetitie, Davis Cup weekenden, het bezoeken van Roland Garros, het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap, de clubkampioenschappen, verschillende andere toernooien door het jaar heen (met als absolute hoogtepunt ons eigen open toernooi in augustus) en wekelijkse racketavonden op maandagavond.

(...)