A.S.V. Gay

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

300

2010

Geen

€50,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Amstel 54

Woensdag

info@asvgay.nl

www.asvgay.nl

Woorden van de vereniging

Wil jij zijn wie je wilt zijn zonder dat je aan verplichtingen vast zit? Word jij blij van goedkoop bier en wijn en wil jij een expert worden in het drinken van roze Trojka shotjes? Word dan lid bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay (A.S.V.Gay)! Met ruim 300 leden zijn wij de grootste LHBTQ+ studentenvereniging van het land! In 2010 vonden vier meiden het tijd worden voor een studentenvereniging speciaal voor lesbische, homoseksuele, transgender en queer studenten! A.S.V.Gay is er voor iedereen die een connectie heeft óf wil maken met de LHBTQ+ community. Of je al uit de kast bent, eerstejaars bent of al langer studeert, maakt ons niet uit, bij ons kun je zonder problemen veel nieuwe mensen ontmoeten!

Tijdens onze wekelijkse borrel op de woensdagavond in de bar Amstel Fifty Four drinken en dansen wij op de heerlijkste nummers. Daarnaast organiseren onze vele commissies jaarlijks een breed scala aan activiteiten. Reisjes naar bijvoorbeeld Praag, gezellige activiteiten in de stad en natuurlijk kroegentochten. En wist jij al dat A.S.V.Gay meevaart met een eigen boot tijdens de botenparade van de Amsterdam Gay Pride?! Super gezellig dus! Daarnaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid ook belangrijk, zo staan wij stil op dagen zoals Dodenherdenking, lopen wij mee in Pride Walks en organiseren wij jaarlijks een symposium met een LHBTQ+ onderwerp. 

Kortom: verrijk je studentenleven bij A.S.V.Gay, maak vrienden voor het leven en geniet van alles wat wij te bieden hebben!