ASVA

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

2800

1945

Geen

€15,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Woorden van de vereniging

De ASVA studentenunie is dé centrale belangenbehartigingsorganisatie voor studenten aan in Amsterdam. De ASVA studentenunie heeft ongeveer 2800 leden en 35 lidverenigingen. Wij lobbyen bij de gemeentepolitiek voor meer studentenkamers en bij jouw Universiteit of Hogeschool voor kwalitatief goed onderwijs. Naast de lobby waar ASVA dus mee bezig is, biedt ASVA studenten ook een aantal diensten. Als lid kun je bij ons terecht voor de goedkoopste legale fiets van Amsterdam (á 61 euro). Ook bieden wij trainingen aan via ons trainingsbureau. Tot slot helpt ons Rechtsbureau je graag als je in juridische problemen komt. Voor algemene vragen kun je altijd terecht bij onze studentenbalie.
Maar bij ASVA is het ook heel gezellig. Zo hebben we iedere woensdag de woensdagmiddaglunch en op vrijdag de vrijdagmiddagborrel. In onze organisatie zijn ongeveer 40 man actief. Wil jij ons helpen bij het opkomen voor studenten en nieuwe vrienden maken? Word dan actief bij ASVA! Als je wil meedenken over hoe we het studentenkamer tekort gaan oplossen of hoe jouw onderwijs beter kan, meld je dan aan voor een van onze commissies of solliciteer als medewerker. Ook zijn we altijd op zoek naar mensen die onderzoek willen doen naar studentenproblemen of naar mensen die willen helpen met het organiseren van KersVers, de introductie van de HvA. Kortom bij ASVA kan je veel verschillende kanten van het studentenleven ontdekken en veel ervaring op doen!

Kijk op onze site voor recente updates van waar we mee bezig zijn en word lid! Want hoe meer leden, hoe sterker we staan!