S.V.A.A. NoNoMes

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

300

1988

3 / 5

€120,-

Borrellocatie
.

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit De Heilige Zeug

Dinsdag

info@nonomes.nl

www.nonomes.nl

Woorden van de vereniging

S.V.A.A. Nomen Non Magnum Est, kortweg NoNoMes, is een bruisende studentengezelligheidsvereniging met meer dan 300 actieve leden. Haar sociëteit is gevestigd in hartje Amsterdam op een steenworp afstand van de Dam. NoNoMes wordt gekenmerkt door haar jonge en groeiende kara​kter. Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij de wekelijkse borrel op dinsdag centraal staat. Naast gezelligheid is een lidmaatschap bij NoNoMes de uitgelezen kans om van alles naast je studie te doen. Zo kun je deel uitmaken van een van de commissies die NoNoMes rijk is, een bestuursfunctie binnen je dispuut vervullen of een jaar lang de vereniging leiden.

NoNoMes bestaat uit negen disputen, waarvan vijf damesdisputen en vier herendisputen. In je eerste jaar kies je gelijk een dispuut die goed bij je past. Samen met je dispuut borrel je niet alleen, maar eet, studeer of woon je misschien wel samen.

Ben jij op zoek naar de studententijd van je leven? Word dan lid bij NoNoMes.
Hoewel de dinsdagavond dé avond is van NoNoMes, zijn de deuren van onze sociëteit natuurlijk ook op veel andere dagen open om een kijkje te komen nemen!

Hockeytoernooien, vakanties, weekendjes en diners, bij NoNoMes kan het allemaal!