G.S.V.A. Petrus Plancius

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

20

1969

1 / 5

€150,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit de KPATHP

Woensdag

promocie@gsva.nl

www.gsva.nl

Woorden van de vereniging

De GSVA ‘Petrus Plancius’ is een leuke christelijke studentenvereniging met een stuk of 30 leden. We zijn een hechte groep studenten die actief zijn op meerdere vlakken. Zo zijn we niet alleen actief bezig met het geloof, maar vinden we studentikoziteit, academiciteit en gezelligheid ook heel belangrijk!

We hebben daarom elke woensdag verschillende activiteiten, waarna we in onze sociëteit KPATHP aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam tot in de vroege uurtjes borrelen, dansen, met elkaar lachen en discussiëren.

Een greep uit onze activiteiten en alles wat we organiseren: bijbelkringen, workshops, feestjes, lezingen, een jaarlijks gala, een liftweekend, bezinningsweekend en andere weekenden weg, de kleinkunstavond, en sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er ook meerdere feesten en weekenden weg met onze zusterverenigingen binnen VGS-Nederland. Binnen de GSVA zal je snel ingezet worden binnen verschillende commissies, zodat je naast je studie het studentenleven leert kennen, vrienden maakt en jezelf kunt ontwikkelen.

Wil jij Amsterdam ontdekken en meer uit je studententijd halen met christelijke medestudenten? Neem eens een kijkje op onze website www.gsva.nl of mail naar prmocie@gsva.nl. Daar vind je meer informatie, foto’s van verenigingsactiviteiten en data van onze open avonden. Je bent van harte welkom om eerst een keertje langs te komen op een woensdag om de sfeer te proeven!

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.