A.S.S.W.S.V. SKITS

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

270

1972

Geen

€77,50

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Jaap Edenbaan

1x per 2 weken op donderdag

bestuur@skits.nl

www.skits.nl

Woorden van de vereniging

SKITS is dé Amsterdamse Studenten Schaats-, Wieler- en Skeelervereniging, in 2003 ontstaan uit een fusie van de schaatsverenigingen van VU en UvA. Bij SKITS staat sportiviteit en gezelligheid centraal. Onze 250 leden schaatsen, wielrennen en skeeleren op alle niveaus: van beginner tot aan landelijke top, iedereen is dus welkom!

In de winter gaan de SKITSers de ijsbaan op en in de zomer wordt er gefietst en geskeelerd. Daarnaast organiseert SKITS het hele jaar door allerlei activiteiten, zoals wedstrijden, schaats- en wielerweekenden, een zomer- en winterreis, een liftweekend en gezellige borrels, feesten en activiteiten. Ook vindt er iedere week op maandagavond de zogeheten 'Social' plaats, hét moment waarop SKITSers elkaar tegenkomen: samen eten, trainen en borrelen.

In september en april heeft SKITS een introductieperiode. Je kan het hele jaar door lid worden, maar in deze maanden kan je meedoen met de introductie waardoor je SKITS snel kan leren kennen!

Voor €65-, per jaar ben je al lid van SKITS. Voor dit bedrag kun je als SKITSer deelnemen aan alle activiteiten die SKITS organiseert en meedoen aan alle trainingen, zowel op het ijs als op de fiets! Naast deze sportieve en gezellige activiteiten is het ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen bij onze vereniging door bijvoorbeeld in één van de vele commissies te gaan die SKITS heeft of als trainer/coach/begeleider aan de slag te gaan bij een van de wedstrijdteams.

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.