Zakelijk / partners

Lid Worden In Amsterdam is een initiatief van de Amsterdamse Kamer van Verengingen (AKvV). De AKvV werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties. Dit partnership wordt erg gewaardeerd.

De AKvV vertegenwoordigt 25 studentenverenigingen in Amsterdam en verbindt, promoot en behartigt daarmee indirect de belangen van ongeveer 10 000 studenten. Onder de 25 verenigingen kennen we een enorme diversiteit; hieronder vallen gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en zelfs inhoudelijk geori├źnteerde verenigingen.

Ieder jaar verspreiden we een verenigingenmagazine met een oplage van ongeveer 15 000 stuks aan alle aankomende studenten van de UvA, VU en HvA. Daarnaast beschikt de AKvV over meerdere sociale media kanalen en twee verschillende websites: www.akvv.nl en www.lidwordeninamsterdam.nl.

Indien u interesse heeft in een samenwerking met de AKvV en daarmee deze grote en diverse groep studenten wilt bereiken, kunt u altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Jacco Kortman
quaestor@akvv.nl

Wij werken samen met onder andere de volgende bedrijven: