AEGEE-Amsterdam

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

400

1986

Geen

€50,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres
.

Website

Het Feest van Ome Jan

Dinsdag

office@aegee-amsterdam.nl

www.aegee-amsterdam.nl

Woorden van de vereniging

AEGEE-Amsterdam is gezellig, leerzaam en reisgierig! Gedurende het jaar organiseren we vele verschillende tripjes door heel Europa en allerlei evenementen op het gebied van cultuur. Ook organiseren wij vette feesten en een wekelijkse borrel!

Voor nieuwe leden organiseren we halverwege september een onvergetelijke introductieperiode met elke avond nieuwe activiteiten vol spanning en plezier. Ervaar de tijd van je leven en maak nieuwe vrienden op onze unieke feesten, spelletjesavonden en natuurlijk de wekelijkse borrel. Deze periode sluiten wij af met een spectaculair introweekend buiten Amsterdam.

Na de introductieperiode stopt de pret niet, gemiddeld worden er twee activiteiten per week georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Verder hebben we binnen onze vereniging verschillende genootschappen en heel veel commissies, waar iedereen lid van kan worden. De genootschappen zijn hechte vriendengroepen die samen veel gezellige activiteiten ondernemen. Eens per jaar organiseren ze een activiteit waar de hele vereniging aan mee kan doen, een voorbeeld hiervan is een biercantus.

De meeste commissies organiseren gedurende het jaar wat vaker activiteiten, hierbij moet je denken aan de liftweekenden of andere weekendjes weg, de wekelijkse borrel of feesten, maar ook etentjes, workshops en andere culturele activiteiten. Kortom, voor iedereen is er een plekje!

AEGEE-Amsterdam is een Europese studentenvereniging. Dit houdt in dat we gedurende het hele jaar talrijke activiteiten door heel het continent organiseren. Verleg je grenzen en ga mee op avontuur tijdens onze uitwisselingen, skivakanties, liftwedstrijden, zomervakanties of de tal van andere gezellige en spannende tripjes. Talrijke opties dus, dit allemaal voor een spotgoedkope prijs!

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.