Navigators Studentenvereniging Amsterdam

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

216

1990

2 / 5

€110,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit Pylades

Woensdag

info@nsamsterdam.nl

www.lidwordenbijnsa.nl

Woorden van de vereniging

Navigators Studentenvereniging Amsterdam is de grootste christelijke studentenvereniging van Amsterdam met meer dan 200 actieve leden. Met als motto: ‘Christus kennen en hem bekend maken’ kent NSA de unieke combinatie van geloof en een actief studentenleven. Het is een plek van gezelligheid, betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar wat het geloof ons allemaal te bieden heeft. Onze leden hebben zeer diverse christelijke achtergronden maar zijn samen een hechte groep.

De vereniging is opgedeeld in 10 disputen die allemaal een een eigen karakter hebben. Binnen de disputen wordt er om de week op woensdag met elkaar gegeten en bijbelkring gehouden. Daarnaast wordt er om de week een verenigingsavond georganiseerd over diverse onderwerpen. Iedere week is er na die de dispuut- of verenigingsavond een borrel. Natuurlijk hebben wij ook ruimte om te genieten van het Amsterdamse studentenleven, dit doen wij met activiteiten als feesten, algemene vergaderingen, een open podium, gala’s, weekenden weg met het dispuut of de vereniging, en nog veel meer.

Kortom, genoeg activiteiten en mogelijkheden om te genieten en te groeien in karakter en geloof tijdens je studententijd.

NSA: Geloof in je studententijd!

De inschrijvingen zijn geopend van 17 mei t/m 31 augustus.