Navigators Studentenvereniging Amsterdam

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

211

1990

2 / 5

€110,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit Pylades

Woensdag

info@nsamsterdam.nl

www.lidwordenbijnsa.nl

Woorden van de vereniging

Navigators Studentenvereniging Amsterdam is de grootste christelijke studentenvereniging van Amsterdam met meer dan 200 actieve leden. Bij NSA integreren we ons christen zijn met zijn met een actieve en mooie studententijd. Het motto 'Christus kennen en Hem bekend maken' komt in allerlei verschillende activiteiten tot uiting en geeft ruimte om in je studententijd te groeien in het volgen van Jezus. Onze leden hebben zeer diverse christelijke achtergronden maar zijn samen een hechte groep.

De vereniging is opgedeeld in 10 disputen die elk een eigen karakter hebben. Binnen de disputen wordt er tweewekelijks met elkaar gegeten en bijbelkring gehouden. Daarnaast ondernemen disputen nog tal van leuke en gezellige activiteiten buiten de woensdagavond om. Naast het intensieve contact binnen de disputen komt de vereniging ook tweewekelijks bij elkaar voor activiteiten als: vieringen, lezingen, algemene vergaderingen, een open podium, feesten etc. Iedere week is er na de dispuut- of verenigingsavond een borrel. Buiten de woensdagavonden zijn er nog veel meer leuke activiteiten als gala's, feesten en weekenden

Kortom, genoeg activiteiten en mogelijkheden om te genieten en te groeien in karakter en geloof tijdens je studententijd.

NSA: Geloof in je studententijd!

De inschrijvingen zijn geopend van 22 mei t/m 28 augustus.