S.V.A.A. NoNoMes

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

250

1988

3 / 5

€130,-

Borrellocatie
.

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit De Heilige Zeug

Dinsdag

info@nonomes.nl

www.nonomes.nl

Woorden van de vereniging

S.V.A.A. Nomen Non Magnum Est (NoNoMes) is een bruisende gezelligheidsvereniging in hartje Amsterdam die ruim 250 actieve leden telt! Elke dinsdagavond borrelen we in onze eigen sociëteit De Heilige Zeug naast de Dam. Daarnaast zijn er ook talloze activiteiten waarbij je de tijd van je leven kan hebben zoals gala’s, diners, een rally en onze jaarlijkse feestweek de Warmoesweek.

Met 4 herendisputen en 5 damesdisputen behoort NoNoMes tot een van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam. Bij elke borrel kun je weer met nieuwe mensen praten en toch ken je elk gezicht dat rondloopt. Hier ontmoet je de mensen met wie je samen eet, studeert en misschien wel woont in Amsterdam.

Een lidmaatschap bij NoNoMes is het ook een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je deel uitmaken van een van de commissies die NoNoMes rijk is, een bestuursfunctie binnen je dispuut vervullen of een jaar lang de verenigingen leiden. Daarnaast is je lidmaatschap goed te combineren met je studie. Je dispuutsgenoten kunnen je hier vaak juist mee helpen!

Een lidmaatschap bij NoNoMes is dé manier om tijdens je studie het echte studentenleven in Amsterdam te ervaren, vrienden te maken voor het leven en een tijd te hebben die je nooit meer vergeet!

De inschrijvingen zijn geopend van 19 maart t/m 6 september.