S.V.A.A. NoNoMes

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

350

1988

3 / 5

€130,-

Borrellocatie
.

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit De Heilige Zeug

Dinsdag

info@nonomes.nl

www.nonomes.nl

intro.nonomes.nl

 

 

Woorden van de vereniging

S.V.A.A Nomen Non Magnum est is een bruisende studentenvereniging met haar sociëteit in hartje Amsterdam die 350 leden telt! Elke dinsdag borrelen we in onze eigen sociëteit De Heilige Zeug naast de Dam. Daarnaast hebben we ook talloze andere activiteiten waarbij je de tijd van je leven kan hebben zoals Gala’s, Diners, de Rally en onze jaarlijkse feestweek, de warmoesweek.

Met 4 herendisputen, 5 damesdisputen en verschillende jaarclubs die onze vereniging rijk is, behoort NoNoMes tot een van de grootste studentenverenigingen in Amsterdam. Bij de borrels kan je elke keer met nieuwe mensen praten en toch ken je elk gezicht dat op de sociëteit rondloopt. Hier ontmoet je de mensen met wie je eet, studeert en misschien wel mee woont in Amsterdam.

Een lidmaatschap bij NoNoMes is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tijdens je studententijd. Zo kun je deelnemen aan een van de vele commissies die NoNoMes rijk is, een bestuursfunctie binnen je dispuut vervullen of zelfs de vereniging leiden. Daarnaast is een lidmaatschap goed te combineren met je studie. Je dispuutsgenoten kunnen hier juist vaak bij helpen!

Een lidmaatschap bij NoNoMes is de manier om het studentenleven binnen Amsterdam te ervaren, jezelf te ontwikkelen, vrienden voor het leven te maken en een tijd te hebben die je nooit vergeet!

De inschrijvingen zijn geopend van 20 april t/m 8 september.