S.V. Cyclades

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

200

1961

Geen

€100,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit de Krater

Dinsdag, vrijdag

info@sv-cyclades.nl

www.sv-cyclades.nl

Woorden van de vereniging

Cyclades is al meer dan een halve eeuw een Amsterdamse studentenvereniging. Onze sociëteit is gevestigd op de Prinsengracht en daarmee bevind je je midden in het kloppend hart van Amsterdam. Hier borrelen wij iedere dinsdag en vrijdag tot diep in de avond en nog tot dieper in het glas. Bij ons kan je jouw studententijd verrijken met te gekke feesten, liftweekenden, wintersportvakanties, weekendjes weg in binnen- en buitenland, sportieve activiteiten en nog veel meer. Verder kan je als lid van Cyclades gedurende 3 jaar in een van onze studentenkamers boven de sociëteit gaan wonen.

De vereniging wordt bestuurd door de Senaat en zij houden samen met onze vele commissies de vereniging draaiend. Binnen deze commissies kunnen leden zichzelf op organisatorisch en persoonlijk gebied verder te ontwikkelen. Je bent al vanaf het begin een onderdeel van onze commissies en dat maakt dat je je snel thuis voelt binnen Cyclades.

We zijn een middelkleine vereniging met ongeveer 200 leden, wat betekent dat je iedereen goed kan leren kennen. We vormen een grote vriendengroep
waarbij er geen hiërarchie tussen de verschillende jaarlagen bestaat. We hebben geen verplichtingen of ontgroening, maar enkel ongedwongen gezelligheid en traditionele borrels. We proosten niet voor niets met de leus "Sine Opes Sodalitatis", waarvan onze vrije vertaling is "vriendschap zonder verplichtingen".

De inschrijvingen zijn in september en januari open.