SSRA

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

250

1889

3 / 5

€120,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit Pylades

Maandag, dinsdag, donderdag

praeses@ssra.nl

www.ssra.nl

Woorden van de vereniging

Het studentenleven is zoveel meer dan alleen studeren. Je legt namelijk het fundament voor je latere leven door de contacten die je legt, de vriendschappen die je smeedt en door de persoonlijke ontwikkelingen die je doormaakt. Daarom kun je pas écht het maximale uit je studententijd halen als je lid wordt bij een studentenvereniging!

Studentenvereniging SSRA is opgericht in 1889 en is één van de vijf grootste studentengezelligheidsverenigingen van Amsterdam. We zijn een gemengde vereniging die ongeveer 300 leden en actieve reünisten telt, waardoor niet te groot zijn maar ook niet te klein. Er is dan ook altijd wat te doen: je kunt plaatsnemen in verschillende commissies, feesten en activiteiten organiseren, achter de bar staan, koken voor de leden of je kunsten als dj vertonen. Later in je lidmaatschap kun je zelfs een bestuursjaar doen, waarin je jezelf echt kunt ontplooien.

Onze Sociëteit “Pylades”, vlakbij het Leidseplein, is ons eigen historische pand waar we bijna al onze feesten en activiteiten hebben. Zo voelt het voor nieuwe leden al snel als thuis. Op maandag en dinsdag kun je komen eten en op maandag, dinsdag, donderdag en af en toe ook op vrijdag kan er geborreld worden. Bij ons hoef je je nooit te vervelen!

SSRA is de ideale plek om je studententijd door te brengen, dus… ga je studeren of word je student? Word lid bij SSRA!

De inschrijvingen zijn geopend van 28 juni t/m september.