SV Liber

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

98

1962

Geen

€90,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit de KPATHP

Donderdag

info@svliber.nl

www.svliber.nl

Woorden van de vereniging

Maak kennis met Liber, de leukste en meest vrijzinnige studentenvereniging van Amsterdam!

Liber heeft geen ontgroening of andere verplichtingen. Wij onderscheiden ons door vrijheid, gekkigheid en vooral lekker jezelf (of iemand anders) kunnen zijn. Met zo’n honderd leden is Liber een kleine, open en knusse vereniging waarin plek is voor iedereen. Wekelijks trappen libertijnen hun weekend af op donderdagavond bij de borrel in hun thuishaven aan de Prinsengracht.
Door het jaar heen worden libertijnen getrakteerd op weekendjes op exotische plaatsen in Nederland, schaamteloze playbackshows, enerverende liftwedstrijden, bizarre themaborrels en ongelofelijke ontdekkingsreizen naar afgelegen plekken. Iedereen met een gek idee is welkom en wordt altijd wel gesteund door een paar lieve libertijnen. Daar komt ook nog bij dat iedereen een leuke of ludieke commissie kan oprichten.

Voor je er erg in hebt, word ook jij meegezogen in de maalstroom van puddingborrels, parkchillings, dropshotdiners, slechte-filmavonden, glijbaanraces in het zwembad, te veel tequila en trektochten naar verre Oost-Europese oorden. We sluiten ons jaar af met een spetterend eindfeest en grote BBQ en buiten Amsterdam kan je terecht bij een van onze vele zusjesverenigingen voor nog meer feestjes. Kom langs op een van de open borrels en neem een kijkje op onze insta @svliber om de sfeer te proeven!

 

De inschrijvingen zijn geopend in september en februari.