A.S.K.V. Particolarte

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

60

1989

Geen

€100,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit de KPATHP

Maandag

info@particolarte.nl

www.particolarte.nl

Woorden van de vereniging

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Zin om je creativiteit te uiten of te ontwikkelen? Dat kan bij ons!  We organiseren open podia, hebben een maandblad, en er zijn commissies voor allerlei verschillende kunstvormen, zoals toneel en beeldende kunst. Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda samengesteld met daarop bijvoorbeeld concert-, theater– en museumbezoeken. Dat maakt Particolarte een uitstekend beginpunt om het culturele leven van Amsterdam te ontdekken.
Natuurlijk hebben we niet altijd een culturele insteek nodig om plezier te maken. Elke maandag borrelen we in ‘de Krater’, gelegen aan de Prinsengracht 181, en organiseren we weekenden weg in binnen- en buitenland.

Particolarte is een studentenvereniging zonder hiërarchie of ontgroening. Er zijn geen regels of verplichtingen. Zelfs mensen die nooit van plan waren lid te worden bij een studentenvereniging, worden bij ons lid.

Interesse? Kom langs op de borrel! Het begint om 21.30 uur. Vooraf kun je genieten van de kookkunsten van de kookcommissie (reserveren via: kook@particolarte.nl, €3).

Wil je eerst nog meer over ons te weten komen stuur ons dan een mailtje of chat met ons via facebook of twitter. Wil je op de hoogte blijven like ons! Dat vinden wij ook leuk.