A.S.C. / A.V.S.V.

Over deze vereniging

Aantal leden 2800 Borrellocatie Sociëteit Nos Iungit Amicitia
Jaar van oprichting 1851 Borreldag(en) Maandag t/m donderdag
Ontgroening 4 / 5 E-mailadres issa@asc-avsv.nl
Jaarlijkse contributie €155,- Website www.asc-avsv.nl

Woorden van de vereniging

Amsterdamsch Studenten Corps / Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging

Altijd al lid willen worden van de grootste studentenvereniging van Nederland? Vrienden ontmoeten voor het leven en feesten meemaken die je in je dromen alleen nog maar kan herbeleven? Word lid van het A.S.C./A.V.S.V. en heb een studententijd die je nooit zal vergeten. Naast dat je lid wordt bij de vereniging kom je ook terecht in een van de 35 karakteristieke disputen die naast iedere week borrelen, nevenactiviteiten organiseren zoals gala’s, skivakanties, nieuwjaardiners, zeilweekenden en nog veel meer! Ook heeft ieder dispuut een dispuutshuis in het centrum van Amsterdam en kom je door de vele nieuwe vrienden snel aan een huis in hartje Amsterdam.

De vereniging organiseert door het jaar heen verschillende evenementen waar je je kan ontplooien en jouw talenten kan laten zien. 29 sub verenigingen variëren van toneel-, rugby-, tennis- en schietvereniging tot de roeivereniging A.S.R.V. Nereus.

Het middelpunt van het A.S.C./A.V.S.V. is Sociëteit Nos Iungit Amicitia, ofwel vriendschap verbindt ons. De sociëteit, ook wel ‘de Toko’ genoemd, is van maandag t/m donderdag geopend en is toegankelijk voor alle leden van de vereniging. Naast de normale borrelavonden worden er gigantische feesten georganiseerd die bezocht kunnen worden door zowel leden, als niet-leden.

Grote artiesten zoals Martin Garrix, Xander de Buisonjé, Bizzey, en de Jeugd van Tegenwoordig hebben op de Toko opgetreden.

Kortom, het A.S.C./A.V.S.V. geeft je vriendschap voor het leven, legendarische feesten, een sociaal vangnet en vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Inschrijven kan in 2020 alleen online van 1 juni t/m 15 juli. Kijk hiervoor op www.asc-avsv.nl/lid-worden/