A.S.D.V. Bonaparte

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

165

1998

Geen

€45,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Woorden van de vereniging

Lijkt het je wat om te leren debatteren? Lijkt het je leuk om te discussiëren met mensen van allerlei verschillende studierichtingen? Wil je de welsprekendste mensen in Amsterdam leren kennen? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn de Amsterdamse Studenten Debatvereniging Bonaparte en vanaf 1998 zijn wij de plek waar studenten samen komen voor een goed gesprek, om vrienden te ontmoeten en geweldige sprekers te worden! Ieder lid bepaalt zelf wat hij uit zijn lidmaatschap haalt- waar sommige komen om te debatteren, komen anderen om te borrelen- en iedereen is welkom. Bij Bonaparte hebben we geen ontgroening of aanwezigheidsplicht, het maakt niet uit wat je studeert, wat je politieke voorkeur is en of je nu met je bachelor of je master bezig bent, we leren je graag kennen!

Als lid kan je meedoen met onze training om je debat-skills verder te ontwikkelen. In het begin van het jaar organiseren we een vierweekse cursus om kennis te maken met debat, aanvullend zijn er het hele jaar losse trainingen. Je leert bijvoorbeeld om voor publiek te spreken, je maakt kennis met officiële debatvormen (o.a. handig als je aan een debatwedstrijd zou willen meedoen) en hoe je een debat moet beoordelen als jury. Ook heb je bij de vereniging de mogelijkheid om je aan te sluiten bij verschillende commissies, zo kan je meedenken over de invulling van events en trainingen. Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten zoals filmavonden, etentjes, een gala en natuurlijk debatwedstrijden. Klinkt dit goed? Dan zien we je graag bij ASDV Bonaparte!

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.