A.S.K.V. Particolarte

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

65

1989

Geen

€100,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit de Krater

Maandag

intro@particolarte.nl

www.particolarte.nl

Woorden van de vereniging

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Zin om je creativiteit te uiten of te ontwikkelen? Dat kan bij ons! Naast een wekelijkse borrel organiseren we open podia, hebben een verenigingsblad en zijn er commissies voor allerlei verschillende kunstvormen zoals theater, dans, beeldende kunst en muziek

Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda opgesteld met daarop bijvoorbeeld filmavonden, museumbezoeken en andere gezellige uitjes. Dat maakt Particolarte een uitstekend beginpunt om het culturele leven van Amsterdam te ontdekken. Zelfs buiten Amsterdam maakt Particolarte de culturele wereld onveilig met weekenden naar toffe bestemmingen binnen en buiten Europa.

Natuurlijk hebben we niet altijd een culturele insteek nodig om plezier te maken. Elke maandag borrelen we in sociëteit de Krater aan de Prinsengracht. Ook organiseren we twee keer per jaar een introductieweekend in een uithoek van ons prachtige land.

Particolarte is een studentenvereniging zonder hiërarchie, ontgroening of verplichtingen. Zelfs mensen die nooit van plan waren om lid te worden van een studentenvereniging worden bij ons lid.

Interesse? Kom langs op de borrel! Deze begint om 21.30 uur. Vooraf kun je genieten van de kookkunsten van de kookcommissie (reserveren via: intro@particolarte.nl, 3 euro.)

Wil je nog meer over ons te weten komen, stuur ons dan een mailtje of chat met ons via facebook. Wil je op de hoogte blijven dan zijn we te vinden op facebook en instagram voor de leukste kiekjes, feitjes en antwoorden op al je vragen. Hopelijk tot snel!

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.