A.S.T.P.V. Chip & Charge

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

450

1998

Geen

€205,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Woorden van de vereniging

Altijd al gedroomd van de titel ‘studentenkampioen van Nederland’ of ben je meer fan van een biertje drinken naast de baan? Chip & Charge is dé studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdam. Wij staan voor gezelligheid in de vorm van een wekelijkse borrel, tennis- en padelcompetitie, gala’s, feestjes en wintersport. Omdat wij vinden dat iedereen langs mag komen wanneer hij of zij wil, is niks verplicht.

Twijfel je of er potentie zit in jouw tenniscarrière of kun je al tennissen als Nadal? Geen zorgen, voor iedereen worden er passende trainingen aangeboden. Ideaal om in vorm te blijven en zo alle tennis- en padeloverwinningen met je teamgenoten te kunnen vieren tijdens het aansluitende feestje. Omdat Chip & Charge niet grootschalig is, heb je in no-time een vriendengroep opgebouwd waarmee je jouw studententijd bij ons als onvergetelijk gaat ervaren. Tot slot spant ons welbekende zomer open toernooi de kroon. Een week vol tennis, bier en gezelligheid. Wie weet wat het thema wordt, welke zanger wordt uitgenodigd en wat voor evenementen dit jaar georganiseerd gaan worden…

Ben je nieuwsgierig geworden? De eerste twee maandagavonden van september ben je van harte welkom op ons tennispark om een balletje te slaan (op ieder niveau) of gezellig wat biertjes te drinken. Je kunt je dan inschrijven voor de loting! Mocht je vragen hebben, mail dan naar introductie@chipencharge.nl of kom langs op één van de open clubavonden in september. Tot dan!

De inschrijvingen zijn gedurende het hele jaar geopend.