A.S.V. Gay

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

350

2010

1/5

€70,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Amstel 54

Woensdag

hello@asvgay.nl

www.asvgay.nl

Woorden van de vereniging

A.S.V.Gay is dé LHBTQ+ Studentenvereniging van Amsterdam, en met meer dan 350 leden ook een van de grotere gezelligheidsverenigingen van onze stad.

Elke maand organiseren wij verschillende activiteiten. Naast onze wekelijkse borrel organiseren onze commissies leuke feesten, reisjes, creatieve activiteiten, stadsspellen, kroegentochten en meer. Het leukste is wellicht dat wij onze eigen boot hebben tijdens de Amsterdam Canal Parade!

Bij A.S.V.Gay maak je vrienden voor het leven, geniet je van een open en gezellige sfeer en ontdek je Amsterdam op een unieke manier. De vereniging telt ondertussen 5 gezelschappen om je in te verdiepen en hechte banden in te smeden. Als je ook actief wilt zijn binnen de vereniging door evenementen te organiseren, de website te beheren, foto’s te maken of meer, dan kan je samen met andere leden een plekje vinden in meer dan 18 verschillende commissies waarmee je je studententijd op een gezellige manier kan verrijken. Maar, zoals wij altijd zeggen: niets is verplicht, alles mag.

Dus: ben je tussen de 16 en 30 jaar? Nieuwe student, midden in je studie of helemaal geen student? Dol op bier, wijn, of fris? Maatschappelijk betrokken of feestbeest van jewelste? En voel je je betrokken bij de LHBTQ+ community? Kom langs en verrijk je studententijd bij A.S.V.Gay!

De inschrijvingen zijn geopend van begin augustus tot begin oktober, en van begin februari tot begin maart.