A.S.V. Gay

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

350

2010

Geen

€60,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Amstel 54

Woensdag

info@asvgay.nl

www.asvgay.nl

Woorden van de vereniging

Wij zijn dé LHBTQ+-studentenvereniging van Amsterdam! Opgericht in 2010 is A.S.V.Gay inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote vereniging met 350 leden. Zoals het een studentenvereniging betaamt borrelt A.S.V.Gay iedere week in haar stamkroeg, de Amstel54. Wij zijn hier iedere woensdag van 21:00 tot 2:00 te vinden.

Onze introductieperiodes vinden tweemaal per jaar plaats. Tijdens deze periode, ook wel ‘Kweekweek’ geheten, word je samen met een aantal andere nieuwe leden gekoppeld aan twee oudere leden, je ‘ouders’. Met deze familie ga je een geweldige introductieperiode tegemoet, met samen eten, themaborrels én een kroegentocht langs de leukste gaybars van Amsterdam. De introductieperiode wordt afgesloten met het befaamde introductieweekend: het ‘Ontrozingsweekend’, waar we elkaar met gezellige spellen en flinke hoeveelheden drank tot diep in de nacht vermaken.

Natuurlijk kunnen we het ons voorstellen dat het best spannend kan zijn om voor het eerst naar een van onze borrels te komen, zeker als je nog niemand kent. Gelukkig hebben wij hier iets op gevonden! Voor een borrel of activiteit ga je iets drinken met een lid dat je wegwijs kan maken in de vereniging en je aan nieuwe mensen kan voorstellen. Geef je op via borrelbuddy@asvgay.nl en dan zien we je snel!

Dus: ben je tussen de 16 en 30 jaar, net begonnen met studeren of halverwege, dol op bier, wijn of fris, maatschappelijk betrokken of fan van de leukste feestjes, homo, trans, bi, lesbisch, queer of (ja echt!) zelfs hetero? Twijfel dan niet langer en laat A.S.V.Gay jouw studententijd verrijken!

De inschrijvingen zijn geopend van half augustus t/m half september en van 1 februari t/m 1 maart.