ASVA Studentenvakbond

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

2800

1945

Geen

€17,50

Kantoor

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Woorden van de vereniging

ASVA strijdt voor de belangen van alle 100.000 Amsterdamse studenten. Is het bindend studieadvies nog van deze tijd, hoe zit het met de kwaliteit van het onderwijs en wordt er genoeg gedaan om het tekort aan studentenwoningen op te vangen? Dat zijn dingen waar de studentenvakbond continu mee bezig is. Wij praten met de gemeente, wooncorporaties en andere partijen om oplossingen voor onze problemen te vinden, en gaan de straat op waar nodig.

Daarnaast is ASVA door het brede scala aan diensten dat ze aanbiedt, een onmisbare factor in het studentenleven geworden. Studenten kunnen bij ASVA gratis terecht voor vragen, vertalingen, rechtshulp, trainingen en het lenen van spullen. Dus, heb jij bijvoorbeeld een lastige huisbaas, of ben je het niet eens met de examencommissie? Wij staan voor je klaar! Of wil je een feestje organiseren? Wij hebben een silent disco set voor je! Verder worden er elk jaar honderden (goedkope, legale!) fietsen per jaar verkocht.

Wil je je aansluiten bij de vakbond? Dat kan! Je kunt het hele jaar door lid worden. Ben je op zoek naar een bijbaantje of ervaring? We hebben verschillende vrijwilligersfuncties en vacatures open staan. Bij ons werk je zo'n 4 tot 8 uur per week, voor maar liefst 14 euro per uur! Kijk vooral op onze website of er iets voor je bij zit.

Je kan gedurende het hele jaar lid worden bij ASVA.