L.A.N.X.

Over deze vereniging

Aantal leden

Jaar van oprichting

Ontgroening

Jaarlijkse contributie

900

1880

4 / 5

€145,-

Borrellocatie

Borreldag(en)

E-mailadres

Website

Sociëteit L.A.N.X.

Maandag t/m vrijdag

praeses@lanx.nl

www.komlanx.nl

Woorden van de vereniging

L.A.N.X. is opgericht in 1880 en is hiermee één van de oudste studentenverenigingen van Amsterdam. Met 900 leden is L.A.N.X. één van de grootste verenigingen die Amsterdam rijk is, groot genoeg om nooit uitgekeken te raken en klein genoeg om iedereen te leren kennen. Bij L.A.N.X. vind je hiervoor de ingrediënten: hechte vriendschappen, ontspanning, sport en geweldige feesten!
Disputen staan centraal binnen L.A.N.X. Met 14 vrouwen disputen en 12 mannen disputen creeëren zij allen een eigen karakter waar je altijd thuis voelt. Ieder heeft één vaste borrelavond waar je samen borrelt en per dispuut verschillende activiteiten door het jaar heen organiseerd zoals vrijdagen met andere disputen, fantastische reizen, chique gala’s maar ook de serieuze kant van het samen leren in de bibliotheek en er voor elkaar te zijn.

Je bent jong en dit is het moment om te exceleren en te leren. L.A.N.X. biedt de mogelijk om naast borrelen en feesten je zelf te ontwikkelen. Zet je in door in commissies te komen en de grote feestweek HOOGTIJ, de promotieweken, het Diesgala te organiseren of juist ons Juridisch loket te leiden.

Wil jij alles uit je studententijd halen? KOMLANX!

De inschrijvingen zijn geopend van maart t/m september.